OM

VI ER

Karsten Skadkær Møller og André Andersen. Vi har en fælles passion for mountainbike vandring og sporbygning, og har begge gennem mange år bygget spor i vores fritid. Efter en sporbyggerkonference hvor vi fandt ud af vi begge byggede spor ud fra samme kriterier og med samme mål, samt som konsekvens af at vi ser flere og flere påbegyndte sporprojekter der enten ikke bliver færdige eller ender med at være descideret farligt bygget, har vi startet sporbyg.dk.

KARSTEN SKADKÆR MØLLER

 

37 år og med 10 års erfaring i diverse mountainbike discipliner med fokus på både egenfærdigheder, konkurrence, undervisning og sporbygning, har Karsten set og prøvet det meste. Oprindeligt uddannet lærer, men siden beskæftiget i Outdoorbranchen med primært fokus på mountainbike. Uddannet PMBI instruktør, underviser og guider han private og firmaer på kurser og turer gennem hans virksomhed stepop.dk, og underviser i mountainbike på den private friluftsvejlederuddannelse.


Med passion for undervisning har det altid ligget naturligt for Karsten at tænke progression, leg, læring og sikkerhed ind i de sporprojekter han bygger. 

ANDRÉ ANDERSEN


53 år og erfaren mountainbiker,vandrer og sporbygger fra sportens spæde start i danmark. Uddannet DGI mountainbikeinstruktør og gennem mange år trailboss i Sporlauget på Det Hvide Spor i Hvalsø ved Roskilde. André har en bred erfaring i etablering af sporprojekter fra processens start til færdigt produkt.


Alt fra den spæde start med kommunikation mellem bruger og interessegrupper, offentlige instandser, financiering, indkøb af materiel og materialer, mm. har de sidste mange år været blandt Andrés arbejdsområder. Tilsat en masse praktisk erfaring indenfor sporbygning, med alt fra dræn til toplag, er André manden med den tekniske knowhow og erfaring.

VISION

Hvorfor skal i vælge Sporbyg?

 


Vi er begge uddannede og erfarne mountainbike instruktører, og vi har derfor en stor passion for at bygge mountainbikespor for alle. Mountainbike spor der både er sjove og udfordrende, og har fokus på sikkerhed!


Vores vision er at bygge mountainbike spor der kan køres af alle nivauer uden det bliver for farligt eller vildt for nogle, eller for kedeligt eller let for andre.

Med mange års erfaring fra diverse sporbygningsprojekter og undervisning af mountainbikere i alle niveauer har vi en bred og dybdegående viden om hvad der skal til for at opnå dette.


Vi bygger med omtanke - for alle!

 

Uanset om det er en Bikepark, Teknikbane, Pumptrack eller et Naturspor/singletrack, tager vi altid udgangspunkt i ønskerne bag projektet, området/naturen det ligger i, interessegrupperne bag eller omkring projektet og selvfølgelig de brugergrupper det henvender sig til.

Vi bygger ikke de største og vildeste hop, men vi bygger med omtanke og tanke på så bredt et brugerspektrum som muligt.


Vores succeskriterium er når en hel familie, forening, klasse eller venneflok kan besøge et af vores spor og alle kan gå derfra med en god oplevelse og sved på panden.