PROJEKTER

Vores Projekter

Nyt projekt i Albertslund

 

Vi bygger lige nu på et 1000 m langt spor på en af de lydvolde (Hyldagerbakker) der bliver lavet omkring København ved ring 3. Det bliver et blåt spor med mange features som alle kan cykle. Der bliver 380 meter op og 640 m nedkørsel fyldt med sving hop og andre elementer der gør det sjovt at cykle. Det bliver færdig i april 2022. Bygherre: Albertslund kommune.

Pumptrack i Stenlille bikepark 2021

 

Det blev besluttet at Stenlille bikepark også skulle have et pumptrack. Pumptrackket ligger således at det kan kombineres med den øvrige bikepark. Pumptracket er 230 m og indeholder pumps, rollers, hop og sving. Den får pulsen op og køres bedst på en hardtail, men alle cykler kan køre den. 

Stenlille bikepark 2021

 

Sporbyg har bygget 1200 m spor på en flad mark. Ikke ideelt til montainbike, men med tilført jord og det rigtige design lykkedes det os at lave en sjov og intens bane som indeholder noget for alle. Der er et XC spor, en rockgarden, rollers, og en masse små og store hop. Børn og voksne kan blive udfordret og have en sjov dag. Bygherre: Stenlille Handel Håndværk og Borgerforening.

Bikepark

Flakkebjerg

Efterskole

 

Etableret efteråret 2019. Bikeparken på Flakkebjerg efterskole blev bygget efter ønske om et sted hvor skolens undervisere kunne lære deres elever de grundlæggende elementer af mountainbike, samtidigt med at kunne udvikle de dygtigstes færdigheder. Bikeparken er en kombination af nedkørsler, opkørsler, sving, pump og hop.

Fruens Plantage

Næstved

 

Karsten var en stor del af drivkraften bag sporbygningen på sporet til DM 2019 i Fruens Plantage ved Næstved. Sporet der er kendt for tekniske udfordringer, stejle op og nedkørsler og den ikoniske rockgarden ved jagthytten blev sat i stand og opdateret i løbet af efteråret 2018 og foråret 2019.

Det Hvide Spor i Bidstrupskovene ved Hvalsø


 

André er trailboss på Det Hvide Spor ved Hvalsø. Sporet der er med i det fine selskab - de 10 spir - høster kredit for flow og tekniske udfordringer for alle aldre og niveauer. Netop på dette spor er mange af vores ideer og teorier om materiale valg,  linjeføring, mm. blevet testet og implementeret.